Tuesday, March 3, 2015

HARGA ESP PALING MURAH DI PASARAN MALAYSIA



malas nak sembang banyak.
beli 6 free 1
free membership worth RM75.00
Comfirm dapat cash back.

Sape sesuai?

Boleh kombokan dengan set berikut untuk hasil meletops ya!

Ni nak habaq.
hangpa nak beli 1 pun kita bagi rege meletops!
sebab 1 tong tu jimat puluh2 ringgit.

setiap pembelian boleh add Shaker juga
cepat2
sebelum kehabisan stok
harga masih jatuh menjunam!


Love,
Izzah
019-4142469

Sunday, February 1, 2015

Tawaran Shaklee paling Murah di Malaysia


Bulan ni bulan Promotion tahap gaban.
Maklumla anniversary tuan tanah gitu!!

sape beli stok berikut akan dapat benda special.
apa dia?
kena contact kita dulu!
comfirm terendah!
comfirm terbaik!
harga yang tertera adalah harga retail.
tp kalau nak rege special kena contact terus ya!
memang comfirm murah murah murah 
beli banyak lagi murahhhh!!!

izzah
019-4142469
Ada 1 Botol : Harga Retail : RM 97.50 - Dapatkan harga terendah dr saya

Ada 17 Botol : Harga Retail : RM 53.75 - Dapatkan harga terendah dr saya
Harga retail : 53.75 - harga special PM ya

Harga retail : 61.00 - harga special PM ya

Harga retail : 136.00 - harga special PM ya

Harga retail : 52.50 - harga special PM ya


Harga retail : 88.75 - harga special PM ya


Harga retail : 92.50 - harga special PM ya
Harga retail : 91.25 - harga special PM ya

Wednesday, December 31, 2014

Powered byEMF HTML Contact Form

SET NUTRISI LENGKAP : SUPLEMENT ASAS UNTUK PERMULAAN HIDUP YANG SIHAT

Set Nutrisi Lengkap : 
Suplement Asas Untuk Permulaan Kehidupan Yang Sihat


(klik link untuk tahu kebaikan dan kandungan vitamin ini)

"Berubah Untuk Sihat:Berubah Untuk Bahagia"

Noorharizah Azfar Binti Ali Bahrun
SID : 1085702
019-4142469

Set Kesuburan - Usaha untuk hamil


Set Kesuburan Isteri/Wanita

GLA Complex
Alfafa Complex
Vita-Lea

 Set Kesuburan Suami/Lelaki
Vita-E Complex
Zinc Complex


Sunday, December 21, 2014

Set Pelansingan Shaklee : Rahsia Kurus Saya

Berikut merupakan cadangan untuk lebih langsing, kurus dan sihat :)

BAKAR 
Produk: LECITHIN/ OMEGA GUARD
Fungsi: bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolestrol
BUANG

Produk: ALFALFA/HERB LAX
Fungsi: membuang lemak, toksin dalam badan


  BINA

Produk: CINCH SHAKE /SOY PROTEIN
Fungsi: bina otot, elak kulit menggelebeh lepas berat badan turun.
 











berikut merupakan langkah yang tepat untuk menurunkan berat badan dengan lebih berkesan:

LANGKAH PERTAMA: DETOX

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar (najis). Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.
Produk Shaklee yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax atau Alfalfa. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa. Herb-lax pula sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. 

LANGKAH KEDUA: MEMECAHKAN LEMAK

Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard. Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak dan menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah. Seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Untuk makluman, Lecithin ni tidak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan. 
Omega Guard pun turut membantu dalam proses memecahkan lemak dan mencegah obesiti. Omega juga dapat mengawal obesiti, merendahkan kolesterol bagi fungsi pengurusan berat badan. EPA dan DHA di dalam Omega Guard boleh merendahkan lemak dalam darah. 
LANGKAH KETIGA: MEMBINA OTOT 
Protein sangat diperlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot agar bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

Untuk protein terbaik, anda boleh memilih samada Cinch Shake atau jika anda ibu yang menyusukan anak tapi gantikan dengan Energizing Soy Protein / MealShake (ESP juga membantu mempercepatkan penghasilan susu badan)

Kenapa perlu mengambil protein? 
Apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan, pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.
TIPS PENTING:
Program pengurusan berat badan adalah berbeza dengan diet yang extreme. walau apa jua cara, pastikan pemakanan yang betul dan sihat, kurangkan karbohidrat dan lebihkan pengambilan protein, dan pengambilan air yang mencukupi sekurang-kurangnya 3 liter sehari. senaman dan pemakanan yang disiplin juga perlu dipatuhi.


"Berubah Untuk Sihat:Berubah Untuk Bahagia"

Noorharizah Azfar Binti Ali Bahrun
SID : 1085702
019-4142469

Tuesday, March 18, 2014

Testimoni Terhebat Shaklee

Customer ni amik Set Vitamin Ibu Menyusu

Customer ni ambil Set Inch Loss Premium : Alfafa/Lecithin/Omegaguard

Customer ni ambil Set Inch Loss Premium : Cinch Tea/Alfafa/Lecithin

Customer ni ambil Set Inch Loss Premium : ESP/Cinch Shake/Alfafa/Lecithin/Omegaguard

Customer ni ambil Set Inch Loss Premium : ESP/Cinch Shake/Alfafa/Lecithin/Omegaguard

Customer ni menggunakan Pelembab Enfulselle dan Cinch Tea Shaklee

Customer ni ambil Lecithin, Alfafa dan Omegaguard juga ESP


Customer ni ambil Lecithin, Alfafa dan Omegaguard juga ESP

Customer ni ambil Set Inch Loss Premium : ESP/Cinch Shake/Alfafa/Lecithin/Omegaguard


Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut.

izzah
019-4142469
SID 1085702

Tuesday, March 4, 2014

CoQ Health Shaklee Menjaga Kesihatan Jantung Agar Bertambah Kuat

Penyakit jantung adalah masalah utama rakyat Malaysia dan CoQ Health Shaklee membantu dalam menjaga kesihatan jantung.Rakyat Jepun telah menjadikan makanan yang mengandungi Coenzyme Q10 bagi mengekalkan tahap kesihatan mereka terutama di bhagian jantung.Coq merupakan nutrien yangĂ‚  dihasilkan dalam badan kita bagi memastikan organ utama seperti jantung,buah pinggang,pankreas dan hati berfungsi dengan baik.

CoQ Shaklee adalah campuran CoQ(28mg), Vitamin E dan juga ekstak Teh Hijau yang di datangkan dalam bentuk kapsul.

CoQ Health Shaklee

Kelebihan CoQ Health Shaklee

  • Memastikan kesihatan jantung(kardiovaskular)
  • Menghasilkan tenaga supaya sel otot jantung berfungsi dengan sempurna.
  • Antioksida(melindungi arteri dari LDL)
  • Melancarkan peredaran darah dan menyingkirkan kolestrol yang terdapat di salur darah.
  • Tekanan darah menjadi normal
  • Meningkatkan tahap kecergasan dan boleh melakukan aktiviti seharian.
  • Menjaga kesihatan ginjal yang penting untuk menyingkirkan bahan buangan dalam badan.
  • Meningkatkan kualiti sperma dan kesuburan lelaki
  • Mengurangkan migrain akibat sakit kepada

Cara Mengekalkan Kesihatan Jantung

  • Jaga apa yang anda makan.
  • Kurangkan pengambilan makanan yang mengandungi lemak atau kolestrol dan lebihkan yang berserat.
  • Selalu bersenam bagi mengeluarkan peluh.Berjogging dan menaiki tangga di pejabat boleh membuat badan kita menjadi sihat.
  • Kurangkan merokok kerana asap rokok bukan sahaja membahayakan penghisap rokok tetapi asapnya lebih berbahaya kepada orang yang berada berdekatan dengan kita.
  • Selalu ketawa kerana selain dapat menggerakkan otot di bahagian muka,ia juga dapat meningkatkan degupan jantung kita.
  • Ambil suplemen seperti CoQ Shaklee sebagai makanan tambahan anda.

Cara Pengambilan CoQ Shaklee

Setiap botol mengandungi 30 biji tablet dan anda boleh mengambilnya 1 biji setiap hari selepas makan
 

Friday, February 28, 2014

Harga Paling Murah : VITALEA

Bulan ni - vitalea promo tau!
buy 6 + 1 - Retail Price RM532.50 (RM88.75)

Mahu harga ahli?
hanya tambah
1 tin ESP
1 Vita C SR
Anda akan dapat harga pengedar.
Yang sudah tentu murah dari harga runcit.

Meh tanya terus nak dapat harga murah kebabom

izzah
019-4142469

Tuesday, February 25, 2014

Set Kehamilan Shaklee Paling Murah


Untuk wanita hamil, beberapa supplemen boleh diamalkan seawal trimester 1 kehamilan untuk memastikan kandungan yang sihat, badan ibu kekal bertenaga dan cergas. Supplemen wanita hamil ini elok diamalkan untuk memastikan amalan pemakanan yang baik dan mencukupi untuk tumbesaran bayi.

Supplemen apa yang terdapat dalam Shaklee Pregnancy Set?


Trimester 1


  1. Vitamin B Complex
  2. Vitamin C
  3. Vitalea with Iron Formula
  4. Ostematrix
  5. ESP

Trimester 2 & 3


  1. Vitamin B Complex
  2. Vitamin C
  3. Vitalea with Iron Formula
  4. Ostematrix
  5. OmegaGuard
  6. ESP

Vitamin B Complex

B Compleks Shaklee adalah unik kerana ia telah lengkap dengan asid folik dan juga 8 kumpulan B. Asid folik sangat penting untuk pembinaan tulang dan bagi mengelakkan kecacatan pada janin, mengurangkan risiko kecacatan saraf pada bayi khususnya 'spina bifida'. Ibu memerlukan sekurang-kurangnya 400mg keperluan asid folik sehari. Penting bagi menjamin keperluan asid folik ini mencukupi 3 bulan sebelum ibu merancang untuk mengandung hinggalah tempoh awal mengandung. Ini kerana masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama mengandung ketika janin baru terbentuk.

Sustained Release Vitamin C

Melindungi sel penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat. Ianya juga membantu dalam penghadaman zat di samping meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh. Pengambilan bersama Vita-lea Iron Formula meningkatkan kadar penyerapan iron dalam tubuh yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah.

Vitalea with Iron Formula

Vita-Lea adalah multivitamin. Jadi ibu tidak perlu mengambil Obimin lagi. Di dalamnya kaya dengan iron (zat besi) di mana jika ibu ada masalah pitam atau mudah pening ataupun masalah Anemia. Anemia ini berbahaya kepada anak dan ibu ketika bersalin kelak. Oleh itu, pengambilan multivitamin amat penting semasa mengandung. Dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi. Mempunyai patented Sistem Penyerapan Bioaktif utk memastikan peningkatan penyerapan asid folid kritikal. Mengandungi iron formula yang membantu meningkatkan Hb ke paras normal semasa hamil bagi ibu yang mempunyai darah rendah.

Ostematrix

Ibu yang mengandung memerlukan 1000mg-1300mg sehari. Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Setiap 1 biji Ostematrix mengandungi 250mg kalsium. Magnesium berfungsi untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya. Vitmain D pula untuk merangsang penyerapan kalsium. Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan pembentukan tulang bayi. Tidak mengandungi lemak berbanding bagi ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu. Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna. Membaiki rangsangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi. Sekiranya ibu mengandung kekurangkan kalsium ia akan menjejaskan pertumbuhan bayi dan turut menyebabkan penyusutan jisim tulang dan berlakunya kerosakan gigi kepada ibu itu sendiri. Ini kerana apabila kalsium untuk bayi tidak mencukupi maka badan ibu dengan sendirinya menarik kalsium dari tulang ibu untuk membantu menguatkan bayi dan kesannya ibu mungkin terdedah kepada risiko mendapat osteoporosis di usia tua.
Kalsium juga membantu untuk menghalang kekejangan otot yang dialami dalam tempoh kehamilan dan kontraksi yang berlaku disaat melahirkan. Bagi sesetengah ibu hamil, ia mampu melawaskan sistem pencernaan dan boleh mngurangkan morning sickness.

OmegaGuard

Membantu pembentukan sel otak janin. Pengambilan hanya dibenarkan selepas bulan ke-4 kehamilan (trimester ke-2). Anak-anak yang ibunya mengambil suplemen Omega-3 juga mempunyai nilai yang lebih tinggi pada koordinasi mata dan tangan, kemampuan berbicara, lamanya waktu berbicara, dan jumlah kosa kata yang mereka miliki berbanding dengan kanak-kanak yang ibunya tidak mengambil Omega-3.

SUPPLEMEN YANG DILARANG UNTUK WANITA HAMIL
Namun ada beberapa vitamin yang tak disarankan diambil semasa mengandung ialah antaranya:-
  • Vitamin E
  • Alfalfa
  • GLA
  • Vivix
  • Cinch
  • CarotoMax

kecuali atas saranan doktor sendiri. Vitamin2 yang tinggi antioksidan tidak digalakkan diambil di awal kandungan dikhuatiri si ibu akan mengalami risiko keguguran. Biasanya diawal kehamilan, imunisasi ibu memang rendah kerana hendak memberi laluan bayi membesar dalam rahim si ibu. Pengambilan vitamin yang meningkatkan antioksida boleh memberi risiko keguguran pada janin tadi. Maka, vitamin yang tidak boleh diambil seharusnya dihentikan sebaik sahaja mengetahui si ibu telah mengandung.
Maka sebelum anda membeli apa jua vitamin, pastikan konsultasi diberikan agar pengambilan vitamin memberi kesan kesihatan yang optimum.
Sumber

"Berubah Untuk Sihat:Berubah Untuk Bahagia"

Noorharizah Azfar Binti Ali Bahrun
SID : 1085702
019-4142469